İstanbul Gedik Üniversitesine Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

Üniversitemiz, kaliteyi hızla sürdürmeye devam ederken ilk adımını TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini alarak tescillemiştir. Üniversitemiz adına düzenlenen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, TSE Başkanı Sayın Mahmut Sami Şahin'den teslim almıştır. Belge takdim töreninde; Üniversitemiz ile TSE arasında birçok ortak konu ortaya çıkmış ve hemen harekete geçilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Temel geleceği iş dünyasının bütününe uygun olarak mezunlar vermektir. Bu amaçla, TSE ile birlikte kalite güvence sistemi konusunda kararların bilinçlenmesi için kalite yönetim sisteminin kapsayıcı konuları ders müfredatımıza eklenmesi kararı alınmıştır. İstanbul Gedik Üniversitesi olarak önceliğimiz; öğrenci memnuniyeti ve iş garantili mezun öğrenci vermektir.